20 Haziran 2015 Cumartesi

Dünyanın En Pahalı 5 Süper Spor Otomobili

İlk sırada italyanların efsane aracı Lamborghini Veneno yer alıyor. Değil yolda görmek bu aracı pistlerde bile görmek hiçte kolay değil. Yani her kula nasip olmaz. Öyle ki bu aracın amerika fiyatı 4.500.000 dolar olarak zaten hayal araç olduğunu altını kalınca çizerekten söylüyor.




Onu Hızlı ve Öfkeli 7 filminden tanıdık. Evet Lykan Hypersport adlı özel araçtan bahsediyorum. Bu aracın tasarımı ne kadar özel olduğunu gösteriyor. Bu kadar, eğer algınızda özel olarak yer etmediyse 3.4 milyon dolarlık fiyatı daha fazla şey uyandırabilir.























Vee üçüncü sırada bugatti veyron var. Bu aracı, dünyanın en hızlı otomobili olarak tanıdık. Yalan da değil. Bir zamanlar öyleydi. Vee kayıtlarda rekoru yer alıyor. Tabi bu rekor Bugatti Veyron Super Sports adlı modele ait. Aracın fiyatı mı? 2.4 milyoncuk



Bu listede bir ferrarinin olmasını beklemeyenler olabilir. Fakat neden olmasın. Bu marka, süper spor otomobillerin bence en popüler ismine sahip ve yıllardır da başarıyla temsil ediyor. Üstelik 2.600.000 dolar değerindeki Ferrari F60 modeli de ulaşılması güç değeriyle markanın bu özel kimliğinin hakkını veriyor.




Vee listenin sonunda bir isveçli. Bizlerin hala doğru düzgün otomobil markası yokken, isveçler ne araçlar çıkarıyor arkadaş. Fotoğrafını gördüğünüz aracın adı Koenigsegg One:1 ismini telaffuz etmek biraz zor. Siz ona "koenigsegg van van" da diyebilirsiniz. Fakat fazla samimi olmayın, kendileri 2.000.000 dolar değerinde.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder